M&M Technical Service

Typen aanhangwagens

AANBOD VAN HAPERT AANHANGWAGENS IN GEMERT

In onze showroom in Gemert vindt u altijd een ruim assortiment HAPERT aanhangers. M&M Technical Service is namelijk een Official Dealer van dit merk. Iedere vervoersklus vraagt om een specifieke transportoplossing. De aanhangwagens van HAPERT zijn daarom ook afgestemd op uiteenlopende transportwensen. Zo levert het merk onder andere bakwagens, plateauwagens, kippers, autoambulances, bagagewagens, koelwagens en diverse andere gesloten aanhangers. Hieronder vindt u een greep uit het assortiment van HAPERT.

AZURE BAKWAGENS

De bakwagens van het merk HAPERT zijn echte allrounders. Deze aanhangwagen is geschikt voor de professionele hovenier of aannemer, maar natuurlijk ook voor de particulier die regelmatig tuinafval, meubels of andere goederen vervoert.

AZURE PLATEAUWAGENS

De plateauwagen is een alleskunner. Deze aanhanger is bedoeld voor de zwaardere transportklussen. De neerklapbare wanden maken deze aanhangwagen multifunctioneel.

COBALT KIPPER AANHANGWAGENS

Kippers zijn aanhangwagens die erg praktisch zijn bij het laden, vervoeren en lossen van zand, aarde, grind of ander los gestort bouwmateriaal en tuinafval. Kippers zijn verkrijgbaar als achterwaartse of driezijdige kipper.

INDIGO AUTOAMBULANCES

Een autoambulance van HAPERT is dé oplossing voor autobedrijven, autoliefhebbers of hoveniersbedrijven, die regelmatig voertuigen en machines vervoeren. Met behulp van een kantelbaar systeem of oprijbalken rijdt u de auto of machine eenvoudig op deze krachtige aanhanger.

M&M TECHNICAL SERVICE IS EEN OFFICIAL HAPERT DEALER

Voor de regio’s Gemert, Boxmeer, Venray en omgeving is M&M Technical Service Official Dealer van HAPERT aanhangwagens. U vindt dan ook het complete aanbod van dit topmerk bij ons in Gemert. Deze duurzame aanhangers staan bekend als de sterkste in hun soort tot 3500 kg. Bovendien is elke aanhangwagen modulair opgebouwd. Hierdoor kunt u ieder basismodel naar wens uitbreiden met onder andere accessoires en extra opties.

AANHANGWAGEN SPECIAALBOUW GEMERT

Wij begrijpen dat iedere transportklus uniek is. Ondanks ons uitgebreide assortiment kan het dus zijn dat u nog andere wensen heeft, of specifieke eisen stelt aan uw aanhangwagen. Daarom kunt u ook voor maatwerk transportoplossingen bij M&M Technical Service terecht. In onze werkplaats in Gemert bouwen we namelijk ook speciaalbouw aanhangers, op basis van de unieke wensen van onze klanten.