M&M Technical Service

Aanhangwagens

HAPERT AANHANGWAGENS BIJ M&M IN GEMERT

M&M Technical Service is een Official Dealer van HAPERT aanhangers voor de regio Oost-Brabant, van Gemert tot Boxmeer en Venray. In ons assortiment vindt u onder andere bakwagens, plateauwagens, kippers, autoambulances, koelwagens, bagagewagens en andere gesloten modellen. Iedere ondernemer of particulier vindt bij ons een aanhanger, die geschikt is voor zijn transportklus. Of dat nu het vervoeren van tuinafval, bouwmaterialen, meubels of bedrijfsgoederen is; een aanhangwagen van HAPERT klaart elke klus.

ELKE AANHANGWAGEN IS MODULAIR OPGEBOUWD

Alle aanhangwagens van het merk HAPERT zijn modulair opgebouwd. Dit geeft u een enorme keuzevrijheid. Bovendien is ieder basismodel naar wens uit te breiden met extra opties en accessoires. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van uw HAPERT aanhangwagen? Bezoek dan de showroom in Gemert, waar onze adviseurs u graag helpen bij het configureren van elke gewenst model.

ASSORTIMENT NIEUWE EN TWEEDEHANDS AANHANGERS

Bij M&M Technical Service heeft u altijd keuze uit een groot assortiment HAPERT aanhangers. Zowel nieuw als tweedehands. In de showroom in Gemert staan bovendien diverse modellen, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Onze medewerkers laten u graag de verschillende typen aanhangwagens zien en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

REPARATIE EN ONDERHOUD VAN AANHANGWAGENS

Natuurlijk wilt u dat uw HAPERT aanhangwagen ten allen tijde in topconditie is. Daarom voert M&M Technical Service ook onderhoudsbeurten uit. In onze werkplaats in Gemert hebben we alle gangbare onderdelen van HAPERT en andere merken aanhangers op voorraad. Reparaties aan uw aanhanger kunnen daardoor snel uitgevoerd worden. Maar inspecties en keuringen van aanhangwagens zijn natuurlijk ook belangrijk. Dan weet u zeker dat u dagelijks veilig de weg op gaat. Laat daarom uw aanhangwagen periodiek onderhouden door M&M Technical Service uit Gemert.

AANHANGWAGEN OP MAAT LATEN BOUWEN

Ondernemers kunnen veeleisend zijn. Dat is logisch, want zij willen alleen het beste voor hun bedrijf én hun klanten. Heeft u een specifieke aanhanger in gedachten, maar valt deze niet onder het standaard assortiment? Bij M&M Technical Service kunnen klanten ook terecht voor het aanschaffen van maatwerk aanhangwagens. Kom gerust langs bij onze vestiging in Gemert, om de mogelijkheden op het gebied van speciaalbouw te bespreken.