M&M Technical Service

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN? DAT DOET U BIJ M&M IN GEMERT

Vervoert u regelmatig tuinafval of bladafval? Dan is het kopen van een sterke aanhanger geen overbodige luxe. Binnen de gewichtsklasse tot 3500 kg zijn de aanhangwagens van HAPERT de allersterkste in hun soort. Hoveniers en bedrijven in de groenvoorziening kiezen daarom voor een bakwagen, plateauwagen, kipper of autoambulance van het merk HAPERT. M&M Technical Service in Gemert levert het volledige assortiment aanhangers van dit toonaangevende merk. Ook voor particulieren is een HAPERT aanhangwagen een uitstekende keuze.

AANHANGER HUREN VOOR DE REGIO GEMERT, BOXMEER OF VENRAY?

Voor een eenmalige transportklus is het huren van een aanhangwagen praktischer, dan het kopen van een model. Bent u actief in de regio Gemert, Boxmeer, Venray en omstreken? Huur dan een HAPERT aanhanger bij M&M Technical Service. Wij beschikken over een ruim assortiment open en gesloten aanhangwagens in de verhuur. U huurt deze al voor een dagdeel, een hele dag, weekend en uiteraard ook voor een langere periode.

AANHANGER ONDERHOUD BIJ M&M TECHNICAL SERVICE

Voor onderhoud aan uw HAPERT aanhangwagen bent u bij M&M Technical Service in Gemert ook aan het juiste adres. Onze onderhoudsbeurten worden altijd uitgevoerd door een van onze ervaren monteurs. Laat uw aanhanger periodiek keuren en onderhouden, zodat u altijd met een veilig gevoel de weg op gaat.

HAPERT AANHANGWAGEN ONDERDELEN OP VOORRAAD

In ons magazijn in Gemert hebben wij een grote voorraad aan onderdelen voor alle HAPERT aanhangers. Daardoor kunnen reparaties altijd snel uitgevoerd worden. M&M Technical Service staat immers garant voor een snelle service. Alle onderhoudsbeurten en reparaties worden vakkundig uitgevoerd, zodat uw aanhangwagen de werkplaats weer in uitstekende conditie verlaat.

DE BESTE SERVICE VOOR AANHANGWAGENS

In de omgeving Venray, Boxmeer en Gemert is M&M Technical de specialist voor het kopen en huren van HAPERT aanhangwagens. Na de aankoop van een aanhangwagen ondersteunen wij u met professioneel onderhoud en snelle reparaties. Daarom staan we ook in de hele regio bekend onze goede service. Kom langs in onze showroom in Gemert en laat u overtuigen door onze totaalservice op het gebied van aanhangers.