M&M Technical Service

Technical Service


M&M Technical Services

Voor veel groenbedrijven is het funest als machines niet werken en ze stil komen te staan in hun werk. Bij M&M Technical Services zorgen we dat onze klanten continu in beweging blijven. 

De techniek van machines gaat zo snel dat het voor veel klanten een enorme uitdaging is om dat bij te kunnen houden. Daar bieden wij uitkomst als full service bedrijf dat klanten optimaal wil ontzorgen: van hovenier tot stratenmaker, en als de oplossing nog niet bestaat, dan maken we het voor u. 

M&M verkoopt fatsoenlijke en specialistische machines op basis van goed en eerlijk advies. Machines verkopen draait daarnaast niet alleen om de korte termijn, want service is belangrijk om de hoogste kwaliteit van die machines te blijven garanderen. We helpen jullie dus met de aankoop van de beste apparaten, en dat blijven we dus ook lang na de aankoop doen.

We zijn daarbij de kennis- en servicepartner voor onze klanten. Wanneer uw machines bij ons in onderhoud zijn, zijn we transparant in wat de kosten zijn en wat er wordt gemaakt. Dat betekent zelfs dat er op de werkbonnen per apparaat bekend is hoeveel minuten aan het apparaat is gewerkt. 

Wij zijn sinds 1 September 2020 verhuisd naar onze nieuwe werkplaats op de Zeelandsedijk in Elsendorp